Welkom bij de Ergo! 

De Ergo is een allround praktijk. Wij bieden behandeling, advies, preventie en training. Hierdoor ontstaat een compleet aanbod aan ergotherapie, zodat mensen in staat zijn zelfstandig en betekenisvol te blijven handelen.   Het werkgebied van de Ergo is Vlaardingen, Maassluis en Schiedam. In overleg is behandeling buiten deze plaatsen ook mogelijk. 

Dan bent u op de juiste plek bij De Ergo!

Neem een kijkje op de site om te zien wat De Ergo allemaal te bieden heeft!

 

De Ergotherapeut

Anke Korf - Keijsers

"Laten we uitgaan van uw mogelijkheden en wensen! Niet van uw onmogelijkheden en beperkingen."

In 2000 ben ik als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Limburg. Na mijn opleiding ben ik gaan werken als technisch adviseur bij een hulpmiddelen leverancier. Hier heb ik ruime kennis opgedaan op het gebied van rolstoelen, scootmobielen, driewielfietsen en zithouding. Nadien kreeg ik de kans om bij een tweetal gemeentes te gaan werken als adviseur van de afdeling Wmo (destijds nog WVG). De wet- en regelgeving is mij dan ook niet onbekend. Mijn behandelervaring heb ik opgedaan bij grote zorgorganisaties, waar ik op diverse locaties heb gewerkt. Aldaar heb ik kennis vergaard op het gebied van somatiek, revalidatie, Psychogeriatrie, 1e lijns ergotherapie en fysieke belasting (gezonde werkhouding). 

Op 1 januari 2020 is een lang gekoesterde droom uitgekomen en ben ik mijn eigen ergotherapie praktijk gestart. Dit betekent voor mij vrijheid in het zelf uitdragen van mijn visie op ergotherapie. Ergotherapie bieden, niet alleen in een instelling, maar ook bij mensen thuis en in bedrijven. Je hoeft niet ziek of beperkt te zijn om adviezen en tips van een ergotherapeut te waarderen.

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en heb me in de afgelopen jaren gespecialiseerd in zit- en ligproblematiek en til- en transfertechnieken (fysieke belasting/gezonde werkhouding)

 


Nieuws


Terug naar overzicht

23-12-2020

Fijne Feestdagen

Wat een jaar! Gestart met mijn eigen ergotherapiepraktijk...misschien niet het makkelijkste jaar om een bedrijf te starten, maar het gaat goed! Leuk opdrachtgevers, groei in de eerste lijns behandelingen en mooie vooruitzichten op het gebied van trainingen. Kom maar op met 2021! Ik heb er zin in!

 20201222_151824.jpg


Terug naar overzicht